Services

Åben høringsworkshop om cuneco-resultater

Tags: Cuneco
15. Mar. 2012 13:00 - DTU, Bygning 303, lokale 42, Matematiktorvet/Asmussens Allé, 2800 Kgs. Lyngby
Del på
cuneco præsenterer de foreløbige resultater af arbejdet med cuneco classification system (CCS) - det nye klassifikationssystem, der skal afløse DBK. BEMÆRK: Workshoppen er flyttet til DTU.

Det er en af cunecos centrale opgaver at levere et nyt og brugervenligt klassifikationssystem, der kan implementeres i branchens it-programmer. Det nye system er blevet døbt cuneco classification system (CCS) og skal afløse DBK. CCS er et helhedsorienteret system baseret på internationale standarder, der gør, at alle informationer om bygninger og anlæg kan struktureres, så de kan bruges af alle aktører og dækker alle faser fra idé til drift.

cuneco præsenterer nu de foreløbige resultater af CCS, der har fokus på en ny kodestruktur for bygningsdele og rum, der er gennemgående fra idé til drift af bygninger og anlæg. Det sker på en åben høringsworkshop den 15. marts 2012 på DTUi Lyngby, hvor kommende brugere og andre interesserede får mulighed for at høre om og kommentere på resultatet af udviklingsarbejdet.

Det bliver desuden muligt at komme med skriftlige høringssvar til den nye kodestruktur for bygningsdele og rum i en periode efter høringsworkshoppen.

Tid og sted - bemærk ændring til DTU
Torsdag den 15. marts 2012 kl. 13-16
DTU, Bygning 303, lokale 42
Matematiktorvet/Asmussens Allé
2800 Kgs. Lyngby
Se kort over DTU

Program

  1. Velkomst
  2. Præsentation af projektresultat
  3. Pause
  4. Debat
  5. Opsamling og orientering om det videre forløb

Tilmelding til workshoppen
Tilmeld dig senest den 13. marts kl. 11.00 til Maja Skovgaard, ms@cuneco.dk
Det er gratis at deltage.

Hent høringsrapport og kommentarskabelon

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.