Services

Åbent seminar (Ballerup): Hvilke standarder efterspørger byggebranchen?

Tags: Cuneco
5. Mar. 2012 13:00 - Byggecentrum, Lautrupvang 1B, Lokale 1
Del på
cuneco har i en behovsanalyse spurgt deltagere i byggebranchen om deres behov for standarder for udveksling af information. Resultaterne præsenteres på et åbent seminar.

cuneco skal frem mod 2014 udvikle det fælles grundlag for digitaliseret samarbejde i byggeri, anlæg og drift. For at sikre os, at vi udvikler netop de standarder og produkter, som branchen har brug for, har vi gennemført en behovsanalyse, hvor vi har spurgt en lang række virksomhedsrepræsentanter på tværs af byggeriets værdikæde om deres behov i forhold til at forbedre udveksling og genbrug af data. Analysens resultater peger på en række standarder og forslag til brugerscenarier, der kan indfri behovene og skabe værdi i branchen.

Kom med på seminaret, hør om resultaterne, og hvordan de vil blive brugt i cuneco fremover, og vær med til at diskutere emnet med kolleger på tværs af byggebranchen. 

Se programmet for seminaret

Tid og sted:
Mandag den 5. marts 2012 kl. 13-16
Byggecentrum, lokale 1
Lautrupvang 1B,
2750 Ballerup

Tilmelding:
Tilmeld dig til Mette Øbro, cuneco, på met@cuneco.dk med dit navn og din virksomhed/ uddannelsesinstitution. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser.

Seminaret afholdes også i Aarhus den 8. marts 2011.

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.