Services

Bliv en del af cunecos kompetencenetværk

30. maj. 2011 af Maja Skovgaard
Del på
Tags: Cuneco
bips og cuneco kortlægger kompetencer i byggeri, anlæg og drift.

bips og cuneco kortlægger i øjeblikket kompetencepersoner i byggeriets virksomheder, organisationer, leverandører og uddannelser. Formålet med kortlægningen er at få overblik over kompetencepersoner i branchen. Disse personer vil blive en del af netværket omkring centret, og det er håbet, at de har interesse i at følge centrets arbejde og kommentere på projekterne og resultaterne heraf. Alle med kompetencer inden for bygge- og driftsprocesser – både de erfarne såvel som de mindre erfarne – inviteres til at bidrage til kortlægningen.

Bliv en del af kompetencenetværket
Du bidrager til kompetencekortlægningen ved at udfylde et spørgeskema om dig selv, din faglige baggrund, dine erfaringer og kompetencer inden for forskellige dele af bygge- og driftsprocessen. Du vil til slut i undersøgelsen blive bedt om at opgive dit navn, virksomhed, e-mail og telefonnummer. Det er vigtigt, du giver disse kontaktoplysninger, så cunecos sekretariat har mulighed for at kontakte dig direkte. Du kan for eksempel blive kontaktet i forbindelse med workshops, nyheder, undersøgelser eller andet, der relaterer sig til cunecos arbejde.

Besvar spørgeskemaet til Videncentrets kompetencekortlægning:
Spørgeskemaet er afsluttet

Videresend spørgeskemaet til dit netværk
Kender du kolleger, samarbejdspartnere eller andre i dit netværk med kompetencer inden for bygge- og driftsprocesser og/eller digitalisering – både de erfarne såvel som de mindre erfarne, der kunne have interesse i at blive en del af bips og cunecos kompetencenetværk, er du velkommen til at sende spørgeskemaet videre til vedkommende.

Spørgsmål til spørgeskemaet
Har du spørgsmål til undersøgelsen, eller oplever du problemer med din besvarelse kan du kontakte Maja Skovgaard, på ms@bips.dk eller på telefon 40 12 99 17.

cuneco.dk vedligeholdes ikke

cuneco-projektet blev afsluttet i 2016. Dette website, cuneco.dk, er ikke vedligeholdt siden.

Du kan finde opdateret information om CCS på ccs.molio.dk

Nyheder

 • 21. sep. 2015

  Tværfagligt samarbejde mellem byggeriets uddannelser fremmer digitaliseringen Læs mere

 • 30. jul. 2015

  Belgisk developer afprøver CCS og klassifikationsprogrammet spine Læs mere

 • 2. jul. 2015

  CCS Måleregler er udgivet Læs mere

 • 2. jul. 2015

  Første møde i bips it-implementeringssupport Læs mere

 • 18. jun. 2015

  bips konference 2015 Læs mere